Rezerviši

Proslave

Organizujemo sve vrste proslava povodom rođendana, krštenja, venčanja, kao i poslovne ručkove. Kapacitet našeg restorana je 100 gostiju, dok u bašti možemo ugostiti i dodatnih 60 gostiju. Odlična hrana, prijatan ambijent i ljubazno i profesionalno osoblje – proveren recept za nezaboravne trenutke.

Venčanje

Naš restoran predstavlja idealan prostor i za manja venčanja. Kapacitet restorana je 100 sedećih mesta u zatvorenom prostoru, kao i dodatnih 60 u bašti. Prelep ambijent restorana La Vida uz odličnu hranu i uslugu predstavlja savršen izbor za venčanje iz snova.

Pozovi nas

Poslovni ručak

U mirnom okruženju i prijatnom ambijentu našeg restorana možete organizovati sve vrste poslovnih ručkova i ugostiti svoje poslovne partnere i saradnike na pravi način – uz odličnu hranu, ali i sjajnu selekciju pića.

Pozovi nas

Krštenje

Proslavite sa nama sve svoje najvažnije datume i uživajte u prelepom prostoru restorana La Vida. Organizujemo proslave povodom krštenja i zajedno sa vama stvaramo trenutke za pamćenje.

Pozovi nas

Rođendan

Vrhunski specijaliteti, odličan izbor pića, sjajna atmosfera – sa nama ne možete pogrešiti kada je u pitanju organizacija vaše rođendanske proslave. Provedite nezaboravne trenutke i uživajte sa svojim gostima u prelepom ambijentu našeg restorana.

Pozovi nas